Hvad er bankafstemning?

En bankafstemningsopgørelse er et dokument, der matcher kontantbeholdningen på en virksomheds balance Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende finansielle oversigter. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = Læs mere »

Hvad er det korrekte forretningsbrevformat?

Et forretningsbrev skal altid følge et bestemt format og en struktur for at sikre, at det modtages som professionelt og up-to-standard. Mens der er mange forskellige typer forretningsbreve, gennemgår denne vejledning et detaljeret eksempel på det mest klassiske forretningsbrevformat.Oversigt over forretningsbreveI business Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at operere med overskud. VirksLæs mere »

Excel-bog - nybegynder, mellemliggende, avanceret Excel

Finance's Excel-bog er gratis og tilgængelig for alle at downloade som pdf. Lær om de vigtigste Excel-genveje og funktioner til succes i din karriere!Velkommen til den officielle Excel-bog fra Corporate Finance Institute. I dette 206-siders resumé gennemgår vi alle de vigtigste og nyttige Excel-funktioner, der kan fremme din karriere inden for finansielle tjenester. FraLæs mere »

Hvad er marginale omkostninger?

Marginalomkostninger repræsenterer de ekstraomkostninger, der er afholdt, når der produceres yderligere enheder af en vare eller tjenesteydelse. Det beregnes ved at tage den samlede ændring i omkostningerne ved at producere flere varer og dividere det med ændringen i antallet af producerede varer. De Læs mere »

Hvad er en livrente?

En annuitet er et finansielt produkt, der giver visse pengestrømme Cash Flow Cash Flow (CF) er stigningen eller faldet i mængden af ​​penge, som en virksomhed, institution eller person har. I finansiering bruges udtrykket til at beskrive mængden af ​​kontanter (valuta), der genereres eller forbruges i en given tidsperiode. Der er manLæs mere »

Hvad er Maslows behovshierarki?

Maslows behovshierarki er en teori om psykologi, der forklarer menneskelig motivation Intrinsic Motivation Intrinsic motivation henviser til den stimulering, der driver vedtagelse eller ændring af adfærd til personlig tilfredshed eller opfyldelse. En sådan motivation får et individ til at udføre en aktivitet af interne årsager, der er personligt tilfredsstillende, i modsætning til at blive eksternt motiveret, det vil sige ved udsigten til at opnå en ekstern belønning baseret på forfølgelsen af ​​forskellige niveauer af behov. Teorien siger,Læs mere »

Definition af WACC

En virksomheds vægtede gennemsnitlige kapitalomkostning (WACC) repræsenterer dens blandede kapitalomkostninger Omkostninger med kapital Kapitalomkostninger er det minimumsafkast, som en virksomhed skal tjene, før den genererer værdi. Inden en virksomhed kan skabe overskud, skal den i det mindste generere tilstrækkelige indtægter til at dække omkostningerne ved finansiering af driften. på tvæLæs mere »

Hvad er IRR (Internal Rate of Return)?

Den interne afkast (IRR) er den diskonteringsrente, der gør den nuværende nutidsværdi (NPV) Netto nutidsværdi (NPV) Netto nutidsværdi (NPV) er værdien af ​​alle fremtidige pengestrømme (positive og negative) over hele levetiden af en investering diskonteret til nutiden. NPV-analyse er en form for indre værdiansættelse og bruges i vid udstrækning på tværs af finansiering og regnskab til bestemmelse af værdien af ​​en virksomhed, investeringssikkerhed, af et projekt nul. Med andre ord er detLæs mere »

Vejledning til DCF-formlen til nedsat pengestrøm

Denne artikel opdeler den diskonterede DCF-formel med pengestrømme i enkle termer. Vi fører dig gennem beregningen trin for trin, så du nemt kan beregne den alene. DCF-formlen kræves i finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. OversLæs mere »

Hvad er omsætningsforholdet for tilgodehavender?

Det tilgodehavende omsætningsforhold, også kendt som debitors omsætningsgrad, er et effektivitetsforhold Finansielle nøgletal Nøgletal oprettes ved brug af numeriske værdier taget fra årsregnskabet for at få meningsfuld information om en virksomhed, der måler, hvor effektivt en virksomhed indsamler indtægter - og i forlængelse heraf, hvor effektivt det bruger sine aktiver. OmsætningsLæs mere »