Banken Divisioner

Banker opererer på en række forskellige måder og betjener en række forskellige markedssektorer. Som sådan vil store bankselskaber ofte omfatte flere divisioner eller grupper, der udgør det samlede antal bankvirksomheder. Mens forskellige banker kan have forskellige divisioner, er disse ofte de vigtigste divisioner, der tilbydes:DetailbankvirksomhedVirksomheds / kommerciel bankvirksomhedGlobal bankvirksomhedPrivat bankvirksomhedInvesteringsbankUnder hver af disse divisioner kan der være yderligere underinddelinger, der understøtter hver gruppe.Bank CorLæs mere »

Hvad er absolut tilbagevenden?

Absolut afkast kan defineres som afkast, dvs. absolut gevinst eller tab, en investering genererer over en bestemt tidsperiode. Gevinst eller tab udtrykkes som en procentdel af den samlede investering.Hvordan beregnes absolut afkast?Absolut afkast beregnes som følger:Sig for eksempel en investor, der investerede i fast ejendom for $ 85.0Læs mere »

Hvad er en rapporteringsperiode?

En rapporteringsperiode, også kendt som regnskabsperioden, er et diskret og ensartet tidsrum, for hvilket en virksomheds økonomiske resultater og økonomiske stilling rapporteres og analyseres. Med andre ord genereres dataene i årsregnskabet af virksomhedens økonomiprofessionelle Jobtitler inden for bank og finans Disse er de mest almindelige jobtitler inden for bank, økonomi og regnskab for studerende og fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere. Disse Læs mere »

Hvad er antidynningsjusteringsklausulen?

Klausulen om justering mod fortynding er en bestemmelse indeholdt i en sikkerheds- eller fusionsaftale. Anti-fortyndingsklausulen giver nuværende investorer ret til at opretholde deres ejerandel i virksomheden ved at købe et forholdsmæssigt antal nye aktier på en fremtidig dato, når værdipapirer udstedes.I mangLæs mere »

Hvad er YEARFRAC-funktionen?

YEARFRAC-funktionen er kategoriseret under Excel DATE / TIME-funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. YEARFRAC returnerer antallet af dage mellem to datoer som en årsfraktion i decimalform i Excel.I Læs mere »

Hvad er det alternative afskrivningssystem (ADS)?

Det alternative afskrivningssystem (ADS) er en metode til beregning af afskrivning af visse typer aktiver under særlige omstændigheder. ADS-systemet kræves af Internal Revenue Service (IRS), og det øger typisk antallet af år, hvor aktivet afskrives. Derfor reducerer det afskrivningsomkostningerne, der registreres hvert år.ResuméLæs mere »

Hvad er ACCRINT-funktionen?

ACCRINT-funktionen er en Excel Financial-funktion Funktionsliste over de vigtigste Excel-funktioner for finansielle analytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen beregner den påløbne rente for et værdipapir, der betaler renter med jævne mellemrum.ACCRILæs mere »

Hvad er kontant indtjening pr. Aktie (Cash EPS)?

Kontant indtjening pr. Aktie (cash EPS) er den operationelle pengestrøm Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet Pengestrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et firma har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering. genereLæs mere »

Hvad er en udbyttesats?

Udbyttesatsen er det kontantbeløb, som et selskab returnerer til dets aktionærer på årsbasis som en procentdel af markedsværdien Markedsværdi Markedsværdi bruges normalt til at beskrive, hvor meget et aktiv eller en virksomhed er værd på et finansielt marked. Det bestemmes gensidigt af markedsdeltagere og af virksomheden. De kontaLæs mere »

Top 3 finansielle regnemaskiner

Finansielle regnemaskiner er vigtige investeringer for alle, der har brug for at udføre specifikke økonomiske funktioner, som standardregnemaskiner ikke kan håndtere. For alle i finansbranchen Topfinanskurser Liste over de 10 bedste finanskurser, som alle studerende og fagfolk skal tage. Hvis du ønsker at bevæge dig op ad stigen eller bryde ind i branchen, her er en liste over de bedste økonomiklasser for studerende og fagfolk. FinanLæs mere »