Hvad er bankkreditanalysetræning?

Bankkreditanalyseuddannelsen udstyrer de studerende med de nødvendige færdigheder til at udføre kvantitativ analyse af finansielle data for at bestemme kreditværdigheden Kreditværdighed Kreditværdighed, kort sagt, er hvor "værdig" eller fortjener en er kredit. Hvis en långiver er overbevist om, at låntager vil opfylde sin gældsforpligtelse rettidigt, betragtes låntager som kreditværdig. af en låntaLæs mere »

Hvad er en investeringsteaser?

En investeringsteaser er et professionelt dokument på en eller to sider, der bruges til at introducere en erhvervelse Fusioner Acquisitions M & A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. finaLæs mere »

Hvad er købekraftsparitet (PPP)?

Begrebet købekraftsparitet (PPP) bruges til at lave multilaterale sammenligninger mellem de nationale indkomster BNP-formlen BNP-formlen består af forbrug, offentlige udgifter, investeringer og nettoeksport. Vi opdeler BNP-formlen i trin i denne vejledning. Bruttonationalprodukt (BNP) er den monetære værdi i lokal valuta af alle endelige økonomiske varer og tjenester, der produceres i et land i en bestemt tidsperiode. og lLæs mere »

What is the Z Test Excel Formula?

The Z TEST Excel formula is categorized under Excel Statistical functions Functions List of the most important Excel functions for financial analysts. This cheat sheet covers 100s of functions that are critical to know as an Excel analyst . It will calculate the one-tailed P-value of a Z-test.As a financial analyst Financial Analyst Job Description The financial analyst job description below gives a typical example of all the skills, education, and experience required to be hired for an analyst job at a bank, institution, or corporation.Læs mere »

Hvad er udbytte?

Der er fordele og ulemper i forhold til at investere i aktier med udbytte versus aktier uden udbytte. Udbytte er periodiske betalinger foretaget af virksomheder til ejere af dets aktier. De er et middel for et selskab til at dele en del af dets indtægter med dem, der ejer en kapitalandel i virksomheden. Læs mere »

Hvad er QUARTILE-funktionen?

QUARTILE-funktionen er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen returnerer kvartilen for et givet datasæt.Som finansanalytiker Betegnelser Vejledninger til betegnelser for finansielle tjenester. DLæs mere »

Hvad er Hockey Stick-effekten?

Hockey-stick-effekten er kendetegnet ved en kraftig stigning eller fald af datapunkter efter en lang flad periode. Det illustreres ved hjælp af den grafiske form af et linjediagram, der ligner en hockeystick. Formationen af ​​hockeykort viser, at der kan kræves presserende handlinger for at forstå et fænomen eller finde en løsning på det drastiske skift i datapunkter.I erhvervsLæs mere »

Hvad er en generel sikkerhedsaftale?

En generel sikkerhedsaftale (GSA) er en kontrakt underskrevet mellem to parter - en kreditor (långiver) og en debitor (låntager) - om at sikre personlige lån, kommercielle lån og andre forpligtelser, der skyldes en långiver.Generelle sikkerhedsaftaler viser alle aktiver, der er stillet som sikkerhed Sikkerhed Sikkerhed er et aktiv eller ejendom, som en person eller enhed tilbyder en långiver som sikkerhed for et lån. Det brLæs mere »

Hvad er antitrusthandlinger?

Antitrusthandlinger er love, der forbyder virksomheder at udøve visse former for praksis, der anses for konkurrencebegrænsende, og som begrænser handel. Nogle af de konkurrencebegrænsende fremgangsmåder kan omfatte prisdiskrimination Prisdiskrimination Prisdiskrimination refererer til en prisstrategi, der opkræver forskellige priser for identiske varer eller tjenester for forbrugerne. ForskLæs mere »

Hvad er T-formede færdigheder?

T-formede færdigheder henviser til en særlig type kvaliteter, der gør en medarbejder værdifuld. En T-formet person besidder fremragende viden om og færdigheder inden for bestemte områder og er god til at arbejde med andre på en samarbejdsvillig måde. Der er forskellige typer medarbejdere, kaldet “jeg”, “T” og “X”. Den mest ønskelige Læs mere »