Hvad er handelsvolumen?

Handelsvolumen, også kendt som handelsvolumen, refererer til mængden af ​​aktier eller kontrakter, der hører til et givet værdipapir, der handles dagligt. Med andre ord giver handelsvolumen et mål for antallet af aktier, der handler mellem en given tidsperiode.Handelsvolumen er en indikator for en given værdipapirs markedsaktivitet og likviditet, f.eks. AktieLæs mere »

Hvad er en markedsleder?

Markedsleder henviser til en virksomhed, der har den største markedsandel Markedsandel Markedsandel henviser til den del eller procentdel af et marked, der optjenes af et firma eller en organisation. Med andre ord er en virksomheds markedsandel dens samlede i den sektor, den opererer i. En markedsleder vil typisk have den største brøkdel af det samlede salg på et givet marked.En mLæs mere »

Hvad er et årligt samlet afkast?

Et årligt samlet afkast er det optjente afkast på en investering hvert år. Det beregnes som et geometrisk gennemsnit af afkastet for hvert år optjent over en periode. Det er også kendt som den sammensatte årlige vækstrate (CAGR) CAGR CAGR står for den sammensatte årlige vækstrate. Det er et mål for en investerings årlige vækstrate over tid, hvor der tages højde for effekten af ​​sammensætning. .Den årlige afkastLæs mere »

Hvad er MIBOR?

Mumbai Inter-Bank Offered Rate (MIBOR) er den rentebænk, hvor banker låner usikrede midler fra hinanden på det indiske interbankmarked. Den bruges i øjeblikket som en referencerente for selskabsobligationer, tidsindskud, terminsrenteaftaler, renteswaps og variabelt forrentede sedler. Satsen tilbydes kun førsteklasses låntagere og udlånsinstitutioner, og den beregnes dagligt af National Stock Exchange of India, Fixed Income Money Market og Derivative Association of India. Det beLæs mere »

Hvad er de bedste finansielle modelleringsbøger?

Den bedste måde at lære økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. er gennem praksis. Men hvordan kan du øve, hvis du ikke ved, hvor du skal starte? Mange Læs mere »

Hvad er et informativt interview?

Et informationssamtale refererer til en afslappet samtale mellem en jobansøger og en person, der arbejder i et firma Corporation. Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. at de viLæs mere »

Hvad er moralsk anledning?

Udtrykket "moralsk overfald" henviser til brugen af ​​retoriske appeller, implicitte trusler og overtalelse for at få en person eller en gruppe mennesker til at ændre deres adfærd. Således er moralsk overgreb afhængig af verbale teknikker snarere end anvendelse af magt eller tvang for at få folk til at handle på en bestemt måde. I økonomi bLæs mere »

Hvad er Modeloff?

Modeloff er en global finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. konkurrence, der kræver, at deltagerne bruger Excel til at løse økonomiske spørgsmål og casestudier. Selvom dLæs mere »

Hvad er viden mod visdom?

Viden versus visdom kan betragtes som to sider af samme mønt, men de er tydeligt forskellige ting. Viden kan simpelthen betragtes som at have ”information”, mens visdom kan tænkes at have ”erfaring”. De er ikke gensidigt eksklusive eller iboende inkluderende: viden kræves ikke for at få visdom, og heller ikke en person er klog bare fordi de er kyndige.Viden (inforLæs mere »

Hvad er regnskabsmæssig afskrivning versus afskrivning på skat?

Før vi diskuterer regnskabsmæssig afskrivning versus afskrivning på skatter, lad os først tale om afskrivning i sig selv. Afskrivninger er i det væsentlige en metode til at fordele omkostningerne ved et materielt aktiv over flere perioder på grund af fald i aktivets dagsværdi. Bemærk, at afskrivninger Afskrivninger refererer til handlingen med at afbetale en gæld gennem planlagte, forudbestemte mindre betalinger. I næstenLæs mere »