Hvad er et afbalanceret budget?

Et afbalanceret budget er et budget Driftsbudget Et driftsbudget består af indtægter og udgifter over en periode, typisk et kvart eller et år, som en virksomhed bruger til at planlægge sin drift. Download den gratis Excel-skabelon. Den månedlige budgetteringsskabelon har en kolonne for hver måned og udgør som et samlet årstal (dvs. en finaLæs mere »

Hvad er en Blue Chip?

En blue chip er en aktie Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. afLæs mere »

Hvad er en aktivbytte?

En aktivswap er en derivatkontrakt mellem to parter, der bytter faste og flydende aktiver. Transaktionerne foregår over-the-counter Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med værdipapirer mellem to modparter, der udføres uden for formelle børser og uden tilsyn af en børsregulator. OTC-Læs mere »

Hvad betyder Pro Forma?

Pro forma er latin for "som et spørgsmål om" eller "for formens skyld." Det bruges primært i henvisning til præsentation af information på en formel måde, forudsat eller forudsigelse. Dybest set er det et beslutningsværktøj, der hjælper virksomheder med at håndtere virkningen af ​​fremtidens usikkerhed ved at undersøge historiske data og tendenser. oplysninger, dLæs mere »

Produktomkostningsskabelon

Denne produktomkostningsskabelon hjælper med at opdele produktomkostningerne i omkostningerne ved direkte materiale (DM), direkte arbejdskraft og produktionsomkostninger (MOH). Dette er de direkte omkostninger ved produktion af produktet.Sådan ser skabelonen ud:Download den gratis skabelonIndtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!EksLæs mere »

Hvad er YIELD-funktionen?

YIELD-funktionen er kategoriseret under Excel Finansielle funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det beregner afkastet på et værdipapir, der betaler periodisk rente. FuLæs mere »

Hvad er et datarum?

Et datarum er et sikkert sted, der bruges til at gemme privilegerede data, normalt til retssager eller fusioner og erhvervelser Fusioner Acquisitions M & A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi anskaffelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økoLæs mere »

Hvad er internationale obligationer?

Internationale obligationer er obligationer Obligationer Obligationer er obligationer med fast indkomst, der udstedes af virksomheder og regeringer for at rejse kapital. Obligationsudstederen låner kapital fra obligationsejeren og foretager faste betalinger til dem med en fast (eller variabel) rente i en bestemt periode. Læs mere »

Hvad er en computer?

En controller er en ledende medarbejder, der er ansvarlig for at føre tilsyn med regnskabsmæssig og finansiel rapportering af en virksomhed, non-profit organisation eller statslig enhed. Comptroller af et selskab Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. VirkLæs mere »

Hvad er vækstkapital?

Vækstkapital (også kendt som vækstkapital eller ekspansionskapital) er en type investeringsmulighed i relativt modne virksomheder, der gennemgår en transformerende begivenhed i deres livscyklus med potentiale for en vis dramatisk vækst.Anvendelse af vækstkapitalVækstkapital bruges af virksomheder til at subsidiere udvidelsen af ​​deres aktiviteter, adgang til nye markeder og opkøb Fusioner Opkøb M & A-proces Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan Læs mere »