Hvad er begrænsende pagter?

Begrænsende eller negative pagter er en type ikke-finansielle pagter, der begrænser låntageren fra at deltage i en bestemt aktivitet eller forhindrer den i at overskride en forudbestemt grænse. De kaldes “negative” gældspagter, fordi de indfører begrænsninger eller skaber visse grænser for låntageren, som den ikke skulle krydse.Funktioner i Læs mere »

Justeret skabelon for nutidsværdi

Denne justerede nutidsværdi skabelon guider dig gennem beregningen af ​​APV startende med værdien af ​​det uklare projekt og PV af gældsfinansiering.Nedenfor er en forhåndsvisning af den justerede nutidsværdiskabelon:Download den gratis skabelonIndtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!Justeret nutidLæs mere »

Hvad er PPC (Pay-Per-Click)?

Pay-per-click (PPC) er en online-reklamemodel, hvor en annoncør betaler en udgiver, hver gang der klikkes på et annoncelink. Alternativt er PPC kendt som CPC-modellen (cost-per-click). Pay-per-click-modellen tilbydes primært af søgemaskiner (f.eks. Google) og sociale netværk (f.eks. Facebook). Google Ads, Facebook Ads og Twitter Ads er de mest populære platforme til PPC-annoncering.Sådan Læs mere »

Hvad er en option uden aktier?

En option uden kapital er en option med et underliggende aktiv, der er noget andet end almindelig aktie. I de fleste tilfælde inkluderer ikke-aktieoptioner indekser og råvarer som underliggende aktiver. Det er virkelig en bred sigt at definere en række muligheder, forudsat at optionen ikke involverer fælles aktier.IkkeLæs mere »

Hvad er det eklektiske paradigme?

Baseret på den britiske økonom JH Dunnings internaliseringsteori er det eklektiske paradigme en økonomisk og forretningsmæssig metode til at analysere tiltrækningskraften ved at foretage en udenlandsk direkte investering (FDI) Foreign Direct Investment (FDI) Udenlandske direkte investeringer (FDI) er en investering fra en part i et land i en virksomhed eller et selskab i et andet land med den hensigt at etablere en varig interesse. VariLæs mere »

Hvad er en DRIP (Dividend Reinvestment Plan)?

En DRIP (Dividend Reinvestment Plan) giver investorer mulighed for at geninvestere enhver udbytteindtjening, de modtager tilbage i aktien i det selskab, der udbetaler udbyttet. DRIPs giver aktiemarkedsinvestorer, der ejer aktier i et bestemt selskab, mulighed for at modtage udbytteudbytte Udbytte Et udbytte er en andel af overskud og tilbageholdt indtjening, som et selskab udbetaler til sine aktionærer. Læs mere »

Hvad er fastforrentede lån?

Et fastforrentet lån er en type lån, hvor renten forbliver uændret i hele lånets løbetid eller i en del af låneperioden. De fleste låntagere foretrækker fastforrentede lån til langfristede lån, da de kan forudsige fremtidige omkostninger og månedlige betalinger med nøjagtighed.For eksempel, når man tager et 15-årigt pant for at købe et hus, foretrækker en låntager at tage et fastforrentet lån for at undgå risikoen for rentesatser Rente En rentesats refererer til det beløb, som en långiver opkræver en låntager for enhver form for gæld givet, generelt udtrykt som en procentdel af hovedstolen. svinLæs mere »

Liste over virksomheder inden for økonomisk modelleringstræning

Der er kun nogle få udvalgte virksomheder, der er "rene" finansielle modelleringsvirksomheder. Resten er brede eLearning-virksomheder, der beskæftiger sig med finansiel modellering som en ikke-central del af deres forretning. Denne guide giver dig en liste til sammenligning af muligheder.Hvis du leder efter de bedste og mest elitevirksomheder til at lære investeringsbank eller modeller for private equity-niveau, her er listen: Corporate Finance Institute Wall Street Prep Wall Street Prep Finansielle modelleringskurser. UdLæs mere »

Tip til genoptagelse af finansiel modellering analytiker

Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari CV-tip inkluderer: (1) liste Corporate Finance Institute® under din formelle uddannelse, (2) opreg de typer modeller, du har vide, hvordan man bygger sådan som tre opgørelser Brug af de tre årsregnskaber i FP&A Enhver, der arbejder i en regnskabs- eller økonomiafdeling, skal være meget fortrolig med de tre regnskaber i FP&A - resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse. Hver af de Læs mere »

Hvad er en gældssikkerhed?

En gældssikkerhed er enhver gæld, der kan købes eller sælges mellem parter på markedet inden løbetid. Dens struktur repræsenterer en gæld, som en udsteder (regeringen, en organisation eller et selskab) skylder en investor, der fungerer som långiver.Forståelse af gældssikkerhederGældspapirer er omsættelige finansielle instrumenter, hvilket betyder, at deres juridiske ejerskab let kan overføres fra en ejer til en anden. Obligationer Læs mere »