Hvad er Gribfonde?

Gribfonde er en delmængde af hedgefonde, der investerer i nødlidende værdipapirer, der har stor chance for misligholdelse. Fonden køber risikable gældsinstrumenter til højt nedsatte priser på det sekundære marked Sekundært marked Det sekundære marked er, hvor investorer køber og sælger værdipapirer fra andre investorer. Eksempler: NLæs mere »

Beneish M Score Lommeregner

Beneish M Score-regnemaskinen bruges til at bestemme, om virksomheden har manipuleret sin rapporterede indtjening. Netindkomst Nettoindkomst er en nøglepost, ikke kun i resultatopgørelsen, men i alle tre hovedregnskaber. Mens det nås gennem resultatopgørelsen, bruges nettoresultatet også i både balance og pengestrømsopgørelse. i årsreLæs mere »

Hvad er EDGAR?

EDGAR står for E lectronic D ata G athering, A nalysis & R etrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder. Securities and Exchange Commission (SEC) kræver, at offentlige virksomheder arkiverer visse dokumenter ved lov, og EDGAR er den centraliserede database, hvor de alle er gemt og tilgængelige for offentligheden.Få aLæs mere »

Hvad er en bankstresstest?

En bankstresstest er en simulering eller analyse udført for at analysere, hvordan en bank vil blive påvirket under ugunstige markedsforhold - for eksempel et finansielt markedskrasch eller recession Recession Recession er et udtryk, der bruges til at betyde en afmatning i den generelle økonomiske aktivitet. I Læs mere »

Hvad er gratis regnskabssoftware?

Gratis regnskabssoftware giver virksomheder og små og mellemstore virksomheder (SMV'er) Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) SMV'er eller små og mellemstore virksomheder defineres forskelligt rundt om i verden. Det land, en virksomhed opererer i, giver en omkostningseffektiv løsning til deres regnskabsmæssige behov. RegnLæs mere »

Hvad er en meddelelse om vurdering?

En meddelelse om vurdering (NOA) er en erklæring udstedt af Canada Revenue Agency (CRA) til canadiske skatteydere ved udgangen af ​​et skatteår. Opgørelsen beskriver størrelsen af ​​indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, er et udtryk, der gives til en virksomheds organisations skattepligt over for den regering, hvor den opererer. ForpligtelsLæs mere »

Hvad er administrationsgebyrer?

Managementgebyrer er gebyrer, der betales til fagfolk, der har fået overdraget at administrere investeringer på en klients vegne. Typisk bestemt som en procentdel af de samlede aktiver under forvaltning (AUM) Aktiver under forvaltning (AUM) Aktiver under forvaltning (AUM) er den samlede markedsværdi af de værdipapirer, som en finansiel institution ejer eller forvalter på vegne af sine kunder. , adLæs mere »

Hvad er en optjent præmie?

En optjent præmie repræsenterer præmier optjent på den del af en forsikringsaftale, der er udløbet. Præmierne forbundet med den aktive del af en forsikringskontrakt betragtes som uoptjente, da forsikringsselskabet Liv- og sundhedsforsikringsselskaber Livs- og sundhedsforsikringsselskaber (L&H) er virksomheder, der dækker risikoen for tab af liv og medicinske udgifter på grund af sygdom eller skader . Kunden Læs mere »

Hvad er formular 4797?

Form 4797 er en skatteformular, der skal indgives til Internal Revenue Service (IRS) for eventuelle gevinster, der realiseres ved salg eller overførsel af erhvervsejendom, herunder men ikke begrænset til ejendomme, der genererer lejeindtægter, og ejendomme, der bruges til industri, landbrug eller udvindingsressourcer. KoLæs mere »

CFI vs. ASimpleModel

En simpel model (asimplemodel.com) giver gratis online kurser i finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . DLæs mere »