Hvad er vurderingsomkostninger?

Vurderingsomkostninger er udgifter i forbindelse med kvalitetskontrol, som en virksomhed pådrager sig for at sikre, at dens produkter og tjenester lever op til standarderne for sine kunder, virksomheden og lovkrav.Virksomheder er villige til at betale disse gebyrer for tests og inspektioner for at forhindre, at defekte varer og tjenester når ud til deres kunder. DLæs mere »

Hvad er reserveforholdet?

Reserveforholdet - også kendt som bankreserverforhold, reservekrav eller reserveforhold - er procentdelen af ​​indskud, som et finansielt institut skal have i reserven som kontanter. Centralbanken er den institution, der bestemmer det krævede beløb for reservekvote. En banks reserve består normalt af penge, den har og opbevares i bankens hvælving. Banker hLæs mere »

Hvad er Securities and Exchange Commission (SEC)?

US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for implementering af føderale værdipapirlove Sarbanes Oxley Act Sarbanes-Oxley Act er en amerikansk føderal lov, der har til formål at beskytte investorer ved at gøre selskabsoplysninger mere pålidelig og nøjagtig. og foresLæs mere »

Hvad er cirkulationshastighed?

Cirkulationshastighed henviser til det gennemsnitlige antal gange en enkelt pengeenhed skifter hænder i en økonomi Kommandoøkonomi De fleste økonomiske aktiviteter i lande rundt omkring i verden findes på et spektrum, der spænder fra en ren fri markedsøkonomi til en ekstrem kommandoøkonomi. Kommandoøkonomien er en type system, hvor regeringen spiller hovedrollen i planlægning og regulering af varer og tjenester, der produceres i landet. i en giveLæs mere »

Hvad er Bias for valg af prøve?

Prøveudvælgelsesforstyrrelse er den bias, der skyldes manglende evne til at sikre en korrekt randomisering af en populationsprøve. Grundlæggende statistiske begreber for økonomi. En solid forståelse af statistik er meget vigtigt for at hjælpe os med at forstå økonomien bedre. Desuden kan statistiske begreber hjælpe investorer med at overvåge. Fejlene veLæs mere »

Hvad er en Market-on-Close (MOC) ordre?

En market-on-close (MOC) ordre henviser til en markedsordre, der ikke er underlagt en grænse. Forhandlere udfører ordrer, der ligger tæt på, tæt på slutkursen på en aktie Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). UdtrykkenLæs mere »

Hvad er top-down analyse?

Top-down-analyse starter med at analysere makroøkonomiske indikatorer og derefter udføre en mere specifik sektoranalyse. Først derefter dykker den ned i den grundlæggende analyse af et bestemt firma. Det er det modsatte af bottom-up-analyse, der fokuserer på at se på fundamentale eller nøgleindikatorer før noget andet.OpdelingLæs mere »

Hvad er hybrid værdipapirer?

Hybrid værdipapirer er investeringsinstrumenter, der kombinerer funktionerne i rene aktier og rene obligationer. Disse værdipapirer har en tendens til at tilbyde et højere afkast end rene fastforrentede værdipapirer Rentepapirer Værdipapirer med fast indkomst er en type gældsinstrument, der giver afkast i form af regelmæssige eller faste rentebetalinger og tilbagebetalinger af f.eks. ObLæs mere »

Hvad er et ikke-finansielt aktiv?

Et ikke-finansielt aktiv refererer til et aktiv, der ikke handles på de finansielle markeder, og dets værdi stammer fra dets fysiske egenskaber snarere end fra kontraktlige krav. Eksempler på ikke-finansielle aktiver inkluderer materielle aktiver Materielle aktiver Materielle aktiver er aktiver med en fysisk form og med en værdi. EksLæs mere »

Hvad er en investering?

En finansiel investering er ethvert aktiv eller instrument købt med det formål at sælge aktivet til en pris, der er højere end købsprisen på et fremtidigt tidspunkt (kursgevinster) eller med håb om, at aktivet direkte vil indbringe indtægter (såsom lejeindtægter eller udbytter). Denne vejledning gennemgår de tre vigtigste investeringsmetoder (eller aktivklasser).De nøjagtigLæs mere »