Hvad er en DCF-model?

En DCF-model er en bestemt type finansiel model Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af finansielle modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de top 10 typer, der bruges til at værdsætte en virksomhed. DCF står for D iscounted C ash F low, så en DCF-model er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrøm tilbagediskonteret til nutidens værdi, som kaldes Net Present Value (NPV). Denne DLæs mere »

Hvad er NOPAT?

NOPAT står for N et O Driftsresultatet P rofit A fter Tax og repræsenterer en virksomheds teoretiske indtægter fra driften, hvis den ikke havde nogen gæld (ingen renteudgifter). NOPAT bruges til at gøre virksomheder mere sammenlignelige Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sådan udføres sammenlignelig virksomhedsanalyse. Denne Læs mere »

Hvad er XIRR-funktionen?

XIRR-funktionen er kategoriseret under Excel-økonomiske funktioner. Den beregner den interne afkast (IRR) Intern afkast (IRR) Den interne afkast (IRR) er den diskonteringsrente, der gør netto nutidsværdien (NPV) af et projekt nul. Med andre ord er det den forventede samlede årlige afkast, der optjenes på et projekt eller en investering. for Læs mere »

Hvad betyder afholdt?

Afholdt er et regnskabsmæssigt udtryk, der betyder, at alle transaktioner, uanset deres art, skal registreres, når de finder sted. Det betyder, at en revisor Revisor En revisor spiller en meget afgørende rolle i en organisation, uanset om det er et multinationalt selskab eller en lille, indenlandsk. TiLæs mere »

Hvad er EBITDA Margin?

EBITDA-margin er en rentabilitetsgrad, der måler, hvor meget i indtjening en virksomhed genererer før renter, skatter, afskrivninger og afskrivninger i procent af omsætningen. EBITDA Margin = EBITDA / Omsætning.Indtjeningen beregnes ved at tage salgsindtægter og fratrække driftsomkostninger, såsom omkostningerne ved solgte varer Regnskab Vores regnskabsvejledninger og ressourcer er selvstudievejledninger til at lære regnskab og finansiering i dit eget tempo. GennemsLæs mere »

Hvad er målomkostninger?

Target costing er ikke kun en omkostningsmetode, men snarere en managementteknik, hvor priserne bestemmes af markedsforholdene under hensyntagen til flere faktorer, såsom homogene produkter, konkurrenceniveau, ingen / lave skiftomkostninger Omkostninger ved fremstillede varer (COGM) Omkostninger ved fremstillede varer, også kendt som COGM, er et udtryk, der bruges i ledelsesregnskab, der refererer til en tidsplan eller erklæring, der viser de samlede produktionsomkostninger for en virksomhed i en bestemt tidsperiode. foLæs mere »

Hvad er risikofri sats?

Den risikofrie afkast er den rentesats, som en investor kan forvente at tjene på en investering, der har nul risiko. I praksis anses den risikofrie sats almindeligvis for at være lig med de renter, der er betalt på en 3-måneders statsskatkasse Statsskuldregninger (T-Bills) Treasury Bills (eller T-Bills for kort) er et kortvarigt finansielt instrument, der udstedes af det amerikanske finansministerium med løbetidsperioder fra et par dage op til 52 uger (et år). De beLæs mere »

Hvad er et kortfristet lån?

Et kortfristet lån er en type lån, der opnås for at understøtte en midlertidig personlig eller forretningskapital Kapitalkapital er noget, der øger ens evne til at skabe værdi. Det kan bruges til at øge værdien på tværs af en lang række kategorier, såsom finansiel, social, fysisk, intellektuel osv. I erhvervslLæs mere »

Hvad er euro til dollar (EUR / USD)?

Euro-til-dollar-valutakursen (EUR / USD eller forkortet € / $) er det beløb i amerikanske dollars, der svarer til 1 Euro. Det er konventionen for at angive valutakursen mellem de to valutaer. Denne vejledning giver en oversigt over de faktorer, der påvirker valutakursen, valutarisikoen Valutarisiko Valutarisiko eller valutakursrisiko henviser til den eksponering, som investorer eller virksomheder, der opererer i forskellige lande, står over for med hensyn til uforudsigelige gevinster eller tab, der skyldes til ændringer i værdien af ​​en valuta i forhold til en anden valuta. , og hvad Læs mere »

Hvad er en licensaftale?

En licensaftale er en kontrakt mellem to parter (licensgiveren og licenshaveren), hvor licensgiveren giver licenshaveren ret til at bruge mærkenavnet, varemærket, patenterede teknologi eller evnen til at producere og sælge varer, der ejes af licensgiveren. Med andre ord giver en licensaftale licenshaveren muligheden for at bruge intellektuel ejendom, der ejes af licensgiveren. LiLæs mere »